TIENS snaga prirode

Predstavljamo vam odabrane preparate kompanije Tiens

     Čišćenje organizma


Pripravci za čišćenje organizma
Zatrovan je zrak, zatrovana je voda, hrana sve više ima  onoga što nikada nije imala.  Sve se to gomila u našem organizmu. Tokom godina skuplja  se talog na crijevnim resicama i umanjuje se njihova funkcija. Krvožilni sustav u sebi ima sve više naslaga i svega što ometa normalan tok materije. Stanične stijenke takđer na sebi mogu imati taloga koji onemogućuje dostavu hrane i dovodi do smrti stanice.

Kao početak terapije kineska tradicionalna medicina preporuča prvo čišćenje organizma od svih suvišnih tvari i otrova. I to na svim nivoima organizma.  Od grubljih, pa do najfinijih staničnih struktura.

Proljeće je tu :  
NUŽNO JE ČIŠĆENJE ORGANIZMA OD SVEGA ŠTO SE TOKOM ZIME NAKUPILO!!
Detoksikacija hrane je preduvjet za uspješno čišćenje organizma.  Na tom polju preporučamo:


 

Čišćenjem od otrova i taloga  oslobađate materijalne i energetske tokove u tijelu. To je preduvjet ukupne ravnoteže i balansa.
Ravnoteža stvara unutarnju harmoniju i sreću. Odkiselite svoj organizam.  Tu je hitozan najbolji izbor
  • Sastav: hitin (15%), i hitozan (85%) iz oklopa morskih rakova
  • Djelovanje: učinkovito čisti organizam od toksina, regulira kolesterol i krvni tlak, poboljšava izmjenu tvari u organizmu. Apsorbira i izbacuje radioaktivne tvari iz organizma. Preventiva kod onkoloških bolesti,  • Sastav: različite vrste zelenog čaja, lišće lotosa i različite vrste kineskih trava
  • Jedan od najtraženijih kineskih čajeva u svijeti. Prpeoručamo ga svima.


  • Sastav: pripremljen na bazi ekstrakta koštica crnog grožđa u čijem su sastavu fioflafonoidi (prirodni antioksidansi) i resveratrol (vigor rousing)

  • Djelovanje: vrlo jak antioksidant, puno jači od vitamina E, C, betakarotena, te štiti organizam od djelovanje slobodnih radikala.