TIENS snaga prirode

Predstavljamo vam odabrane preparate kompanije Tiens

   HITOZAN
 天狮甲壳质胶囊

Tiensov hitozan je jedan od temeljnih preparata koje preoručujemo za čišćenje  i  odkiseljavanje tijela. Osobe koje ga koriste vrlo brzo ojsete da su radosnije i manje zgrčene.

Sastav: Hitozan, Hitin.

Tiens Hitozan je prirodni proizvod koji regulira fiziološke funkcije organizma. Proizveden je od oklopa morskih crvenonogih rakova i vrlo je popularan u svijetu.

Hitozan koči proces starenja, povećava imunitet, vrlo je dobro sredstvo za preventivu bolesti, regulira biološki ritam i pomaže u brzom oporavku ljudskog organizma.

Proizvodnja hitozana je velik doseg suvremene znanosti. Hitozan je izrađen na osnovi teorija tradicionalne kineske medicine iz prirodnih sirovina i njegovo djelovanje na ljudski organizam sastoji se u tome da regulira sve biološe procese i funkcije ljudskoga organizma, stvarajuć optimalnu sredinu za biološu ravnotež zbog čega se čovjek osjeća ugodno i dobro.

Ekskluzivne prednosti Tiens Hitozana:

Čistoć proizvoda je već od 85% i zato je on efikasan za apsorpciju bilo koje toksične tvari. Unutar organizma, hitin se razlaže na 6 niskomolekularnih glukozamina koji su optimalno aktivni i zato može šititi zdrave stanice.

Hitozan je vlaknasta struktura i ima svojstva upijanja vlage te dobru apsorpcijsku sposobnost. Hitozan pomaže peristaltici probavnog trakta povećvajući volumen fecesa, a samim time skraćuje vrijeme prolaza probavljenih tvari kroz crijeva, smanjuje tlak u crijevima i onemogućva organizmu upijanje šetnih sastojaka hrane. Također, poboljšva probavu i služi kao preventiva karcinoma debelog crijeva. Zbog svoje strukturne karakteristike, proizvod ima posebna ljekovita svojstva. Pod djelovanjem enzima, hitozan se razgrađuje i organizam ga može apsorbirati. U tome je razlika izmeđ hitozana i prehrambenih vlakana.

Oblik pakiranja i načn primjene:
Pakiranje sadrž 100 kapsula. 2 kapsule 2 puta dnevno popiti s toplom vodom.

Neka iskustva koja vam mogu pomoći kod odlučivanja. Nazovite i saznajte sve što vas zanima.

Ranko 52g, Zagreb (mob: 091 7254936)
Imao sam bol u ramenima i rukama i bilo je opterećujuće.  Koristio hitozan i kalcij Tiensov sa lecitinom i bol je nestala. Osjećaj radosti pojavio se od početka korištenja hitozana. Tako da puno bolje funkcioniram sa hitozanom i kalcijem.  

Koža i fleke

Nada, 44 g. Zagreb
Pet godina pokušavala sam riješiti problem sa kožom samo na određenom dijelu tijela , probala sam zaista sve od klasične medicine, promijenila prehranu, tretirala to područje sa svim što mi je preporučeno  ali  uspjeh je bio samo privremen odnosno kratkotrajan. Prije godinu dana potrošila sam jednu kutiju bio kalcija i jednu kutiju hitozana. Moja koža je potpuno čista kao da se tu nikada ništa nije događalo, a ja se neizmjerno zahvaljujem Tienshiu.

Dubravka, 42 godine
Koža je bila suha, umorna i već opuštena. Nakon 10 tretmana Sjue Bao aparata sa nefritom koža se vidno podmladila kao da je rađen lifting (kirurški).   "Prije nisam mogla niti zamisliti da izađem bez pudera i šminke, a ujutro se nisam volila niti pogledati u ogledalo. Sada mi je koža svježa i podmlađena da uopće puder ne koristim. Koristim i dalje kapsule ljepote i povremeno ponavljam tretmane nefritom, za održavanje postojećeg stanja. nakon uspješnog tretmana na licu, tretirala sam i kožu tijela. Najviše sam primijetila uspjeh na grudima

Neda, 44 godine
Na licu imam jako izražene crvene mrlje. Do sada mi nisu pomogle kreme na bazi kortikosteroidakoje su mi prepisivali. Trenutno bi ublažili stanje ali nakon prekida korištenja sve bi se vratilo.  nakon samo jednog tretmana Tianshi proizvoda (spirulina, vejkan i hitozan) izvana koža izgleda puno bolje. Posebno mi pomaže lagana masaža nefritom.
 

Psorijaza 

Josip, umirovljenik
20 godina se pokušavao  riješiti psorijaze. Liječio se u Malom Lošinju, Naftalanu u Ivanić Gradu, ali je sve bilo uzalud. Nakon dva mjeseca uzimanja Tianshi pripravaka (antilipidni čaj, biocink, hitozan, spirulina, biokalcij) počeo je primjećivati opće poboljšanje organizma.  Počela se čistiti koža od psorijaze.

Ana, 53 godine
Bolujem od psorijaze. Koristim preparate Tianshi koji su mi jako pomogli. Istovremeno sam upotrebljavala masku od spiruline i kapsule vejkana izvana zbog jako izraženih kapilara. Stanje s epopravilo, a upotrebom Sjue Bao vidno sam pomladila kožu lica, vrata i dekoltea.


Tadija S.
Dugo vremena sam imao problem sa svrabom, bolovima, te psihičkim opterećenjem koje je pratitelj psorijaze. I sam medicinske struke, svuda sam tražio i koristio preporučene lijekove (bilo «narodne», bilo alopatske medicine). Znajući  «sve»o mojoj bolesti, nisam sa povjerenjem uzeo preporučenu terapiju. Više je bilo:… do sada sam potrošio toliko, mogu probati još i ovo…
Kada sam po shemi počeo sa preporučenim korištenjem preparata, već sam se osjećao bolje. Nakon prve terapije i radne kolege su drugima,  govorili o meni. Poznanici koji su vidjeli moju kožu, a znaju je od prije i sami preporučuju ove proizvode drugima.
Moja koža je čista
 
Dubravka, umirovljenik
Bolovala godinama od psorijaze. Lječila se bezuspješno na sve moguće načine.  Nakon 10 mjeseci primjene Tiens preparata ima čistu kožu. Na slici prikaz stanja prije korištenja  naših preparata i nakon korištenja: