TIENS snaga prirode

Predstavljamo vam odabrane preparate kompanije Tiens


Kalcij u prahu


Kod svih problema koji nastaju zbog manjka kalcija preporučamo Tiensov kalcij u prahu jedan od najboljih kalcija u svijetu.  

Usvajanje Tiens kalcija u prahu je preko 90% te ga preporučamo svima!!!!!


Sastav:

gelaktooligosaharidi (GOS), nemasno mlijeko u prahu, prah ribljih kostiju, nemliječno vrhnje, kakao u prahu, sladilo: saharin-natrij, askorbinska kiselina, arome, željezo sulfat, retinol (vitamin A), kolekalciferol(vitamin D)

Pakiranje:

Paket sadrži 10 vrećica po 10 g.

Način primjene:
1 kavenu žličicu kalcija dnevno pomiješati s toplom vodom (60-70°C) te popiti 10-15 minuta prije jela. U slučaju jakih bolova (leđa, ruku, nogu, zglobova) koristiti cijelu vrećicu.

Kalcij je jedan od najvažnijih makroelemenata. Ima najveću ulogu u formiranju i razvoju kostiju i zubi, omogućava zgrušavanje krvi, kontrakcije srčanog mišića i prijenos živčanih impulsa. Pozitivno djeluje kod osteoporoze, reumatizma, spriječava razvoj karijesa, pomaže kod oboljenja od kardiovaskularnih bolesti, poremećaja spavanja, poremećaja funkcije štitnjače, bolesti mišića i dr.


Sastav Tiens Kalcija u prahu izvrsna je kombinacija kalcija s vitaminom A i vitaminom D. Ovakav sastav vrlo učinkovito djeluje na sve kemijske procesu u kostima.

Vitamin A regulira rast i razvoj kostiju, zubi i stanične membrane te je glavni doprinos obnovi ljudskih stanica, također djeluje na vid i štiti tijelo od infekcija.

Vitamin D od vitalne je važnosti za razvoj kostiju, koštanog tkiva kao i za metabolizam. Sudjeluje u intergaciji kalcijevih soli u organskoj matrici kostiju,

Kalcij je niskokaloričan i lako se usvaja.

Usvajanje Tiens kalcija u prahu je preko 90%, što ovaj proizvod čini nezamjenjivim u prevenciji osteopenije i osteoporoze.

Proizvodi se u Njemačkoj.

Ružica, 56 g.,  Zagreb
Osteoporoza i artritis.  Koristila klacij i antilipidni čaj. Vidno poboljšanje pokretljivosti svih kostiju.  Bolovi 90% manji.  Stisak šake gotovo normalan.

Ranko 52g, Zagreb (mob: 091 7254936)
Imao sam bol u ramenima i rukama i bilo je opterećujuće.  Koristio hitozan i kalcij Tiensov sa lecitinom i bol je nestala. Tako da puno bolje funkcioniram sa hitozanom i kalcijem.  

Zdenka, 74 g.  Zagreb (mob: 091 5297738)
Osteoporosis, cervikobrachiale sindrom. Uz mnoge fizikalne terapije stanje se samo povremeno poboljšavalo. Uz preparate Tiens kroz 6 mjeseci stanje se znatno popravilo. Koristila kalcij, cink, gai bao, antilipidni čaj, hitozan, kordiceps. 

Jevgenije,  Zagreb
Kako sam se u mladosti bavio sportom, počeli su s vremenom problemi sa koljenima. Sve sam se teže kretao. Supruga mi je predložila da koristim kalcij.  U početku sam bio skeptičan.  Međutim kada sam počeo koristiti kalcij bolovi su nestali i ja se danas mogu kretati bez problema.  Čak se i osjećam 15 godina mlađi.


NAJPOVOLJNIJA KUPNJA:   -20%, -24%, -28% ...

Detaljnije informacije na mob: 091 534 3844