TIENS kineska tradicionalna mudrost

Najtraženiji kineski preparati u svijetu


Kordiceps sinensis


Originalan kineski kordiceps (cordyceps) vodeće kompanije na polju TKM.


  • Sastav: fermentirani micelij kordicepsa, adenosin, manitol
  • Pakiranje: Pakiranje sadrži 100 kapsula
  • Način primjene: Uzimati 1-2 kapsule 1-2 puta dnevno sa mlakom vodom


Gljiva sa kineskog dvora zvana Božje čudo ili talisman.

Originalni kineski kordiceps!    Tiensov Kordiceps je jedan od najpoznatijih u  svijetu!

Kordiceps obitava u visokim brdima Kine: u provincijama Sichuan, Yunnan, Qinghai i Tibet. Zanimljiv je njegov oblik i način razvoja. Zapravo je kordiceps dvojno biće. On je i biljka i kukac kako je bilo navedeno u drevnoj kineskoj knjizi “Nova kompilacija u farmakologiji” (1757. g.).
Kordiceps obitava u visokim planinama na visini od 3.500 m iznad mora. Ličinka kordicepsa ima nadnaravnu sposobnost preživljavanja, hrani se korjenčićima planinskih biljaka, uključujući dvornik, astragal, ofiopogon. Tijekom dvogodišnjeg razvoja pod zemljom ličinka kordicepsa podnosi dugo gladovanje, hladnoću i nedostatak kisika. Tijelo kordicepsa ima mnogo hranjivih tvari i posebnih bioloških komponenata koje se nalaze u biljkama visokih planina.

Povijest primjene kordicepsa kao sredstva za povećanje otpornosti organizma, poboljšanje zdravlja i preventivu traje već više od 1200 godina. Već prije mnogo stoljeća Kinezi su smatrali kordiceps božjim čudom, talismanom, .


Tiensov kordiceps je jedan od najtraženijih kordicepsa u svijetu. Prisutan je u više od 160 država svijeta.

Koristite originalni kineski kordiceps.  Sva ispitivanja i vjekovi iskustva odnose se na kordiceps porijeklom iz Kine.
Tiensov kordiceps je najpoznatiji kineski kordiceps u svijetu.  Mnoštvo pozitivnih iskustva je razlog tome.


Djelovanje Kordicepsa  kod sportaša:
Godine 1993. Kineske nacionalne igre dovele su kordiceps u središte pažnje  svjetskih sportskih autoriteta.
SKUPINA OD 9 SPORTAŠICA KOJE SU UZIMALE KORDICEPS SRUŠILA JE 9 SVJETSKIH REKORDA.
Postoji mnogo izvještaja o zapanjujućim poboljšanjima rezultata u raznim sportovima zahvaljujući uzimanju kordicepsa.Iskustva pri primjeni kordicepsa(originalnog kineskog kordicepsa  vodeće kompanije na polju TKM):
Problemi sa učestalim prehladama
Galina, 40 g.  Zagreb
Imala sam stalni umor, stalno sam bila prehlađena, loše sam se osjećala i na preporuku uzela sam biokalcij dva puta i jednom biokalcij za djecu, cink i kordiceps. Zadnjih dvanaest mjeseci nisam niti jedanput bila prehlađena i životna energija mi se potpuno vratila. Iskreno hvala Tianshiu.
 
Ranko,41, Zagreb
Imao sam stalnu temperaturu 37 i 37,1. Znojio se tokom noći i par puta presvlačio.  Bio na sve pretrage i ništa nije otkriveno.  Doktorica konstatirala da je moja normalna tjelesna temperatura 37. Koristio kordiceps i za pet dana nestali problemi.  Danas je moja normalna temperatura 36,7C.
 
Paradentoza i gnojna upala desnih
Imam 46 godina. Kod mene se pojavila paradentoza sa gnojnim kesicama. Mjesecima sam liječena antibioticima, raznim kremama i tekućinama ali poboljšanja nije bilo.  Popila sam  100 Kordiceps kapsula te sam sama  osjetila poboljšanje, a i moja doktorica je to potvrdila, nakon dvije nedjelje korištenja kapsula stanje se 80% popravilo.
 
Upala pluća
Tanja
Moja kći živi u Ukrajini u Kijevu.  Imala je upalu pluća, a kako je alergična na antibiotike stanje joj se nije popravljalo.  Krenuli smo sa primjenom kordicepsa.  I za dva tjedna sve je bilo u potpunom redu.  Slika pluća bila je čista.
 
Problemi sa cistama
Zrinka,45g., Zagreb
Problem sa cistama na dojci. Neuspješno rješavano sa antibioticima godinama uz redovitu pojavu gljivica i eširiokola. Koristila kordiceps, ikan, biokalcij, kapsule ljepote, hitozan.  Cista pukla, sve se raščistilo i zacijelilo kao da je nikada nije bilo. Bez gljivica i eširiokola.
Herpes
Umirovljenik,
Svakoga mjeseca po dva puta problemi sa herpesom u nosu.  Nakon korištenja kordicepsa već par mjeseci ni traga herpesu.