TIENS snaga prirode

Predstavljamo vam odabrane preparate kompanije Tiens

      Omega kril s pasjim trnom i amarantom

Pakiranje: 30 kapsula
Cijena za članove : 283,00 kn

Zemlja porjekla: Norveška

Promotivna akcija  -25%

Jedinstvenost TIENS Kril ulje je što su omega-3 masne kiseline u fosfolipidnom obliku. Fosfolipidi tvore strukturalnu bazu stanične membrane u našem tijelu. TIENS Kril ulje lako se prepoznaje i iskorištava u tijelu. Zbog toga manje doze  TIENS Kril ulja daju bolje rezultate od tradicionalne riblje omege -3TIENS Kardi je dodatak prehrani koji sadrži antartičko kril ulje, ulje bobica pasjeg trna i ulje sjemenki amaranta. Antartičko kril ulje je najčišći izvor omega-3 masnih kiselina na svijetu. Vezano je na fosfolipide i ima visoki stupanj apsorpcije. Sadrži i najsnažniji antioksidans u prirodi – astaksantin.
Amarant

Amarant, u Mezoamerici se uzgaja kao ruderalna biljka 8000 godina.

Milenijima, cvjetovi amaranta i sjemenke prepoznaju se kao bogate nutritivnim i zdravstvenim vrijednostima.

Azteci amarant smatraju svetom biljkom, gdje su se plodovi miješali s krvlju tijekom nekih religioznih obreda. I u Europi ime amarant dolazi od Grčke riječi amarantos – „ona koja ne vene”.

U biljnom svijetu sjemenke amaranta jedinstvene su po svojem bogatstvu skvalena-sastojku koji normalizira kolesterol i trigliceride u krvi.

Što je kril?
Kril su mali poluprozirni račići nalik škampima koji žive u oceanima, primarno u onim hladnijim vodama koje okružuju Antarktik. Zbog njihove jedinstvene masne građe i sastava preživljavaju u ekstremnim hladnoćama. Te male životinje velike su otprilike 60 mm i teže 2 grama.


Što je toliko jedinstveno u omega-3 masnim kiselinama iz kril račića?
Kril ulje je iznimno bogato omega-3 masnim kiselinama, kao i ulje riba iz hladnih voda. Ono po čemu je kril ulje jedinstveno je to što su omege-3 u kril ulju drugačije građene od onih iz ribljeg ulja. Vezane su na fosfolipide, koji se iz TIENS kril ulja lakše apsorbiraju i iskorištavaju u tijelu. Bioefektivniji su, i stoga možemo reći da su masne kiseline iz kril ulja daleko bolje od onih iz ribljeg ulja.

Koji su pokazatelji veće bioefektivnosti iz kril ulja u usporedbi s ribljim uljem?
Prema 4-tjednom kliničkom istraživanju, pacijenti koji su uzimali dodatke s krill uljem imali su povećanje koncentracije omege-3 u krvi za 24% u usporedbi s onim koji su konzumirali istu količinu dodatka s ribljim uljem.  

Uzevši to sve u obzir, kako TIENS Kardi čini dobro našem tijelu?
Kril ulje u TIENS Kardi-u pomaže ojačati naše srce, cirkulaciju, mozak i oči. Pomaže u regulaciji povišenog krvnog tlaka i smanjuje rizik od nastanka krvnog ugruška. Kril ulje u TIENS Kardi-u pomaže u snižavanju triglicerida i lošeg kolesterola.

Postoje li i neke druge prednosti uzimanja omege-3 iz TIENS Kardi-a, umjesto uzimanja jeftinijeg i lako dostupnijeg ribljeg ulja u raznim dodacima prehrani?  

Fosfolipidi omege-3 iz kril ulja prirodno se otapaju u vodi. Omega-3 trigliceridi koji se nalaze u ribljem ulju nisu topivi u vodi. Prilikom uzimanja TIENS Kardi-a, kril ulje se razgrađuje u našem probavnom sustavu. Dobro sjeda na želudac, bez okusa je i ne ostavlja riblji zadah.

Štoje astaksantin?
Astaksantin je karotenoid i najjači poznati prirodni antioksidans. Studije su pokazale da je do 800 puta aktivniji od koenzima Q10, 500 puta jači od vitamina C i 40 puta učinkovitiji od beta.karotena. Kril račići sadrže prirodni astaksantin zbog toga jer se hrane mikroalgama. Astaksantin daje kril raku njihovu tamno crvenu boju.  

Koji su još sastojci u TIENS Kardi-u posebni i dobri?

Osim antaktičkog kril ulja, TIENS Kardi sadrži vrijedne sastojke bogate esencijalnim masnim kiselinama – ulje pasjeg trna iz bobica i ulje amaranta koje se dobiva iz prešanih sjemenki amaranta.


Što je zapravo pasji trn?  

Pasji trn je grmolika biljka, jedna od najstarijih na planetu. Ima jarko narančaste bobice, i koristi se stoljećima kao hrana u Aziji i Europi. Moderna znanost potvrdila je da je ulje iz pasjeg trna iznimno bogato mnogim esencijalnim hranjivim tvarima.  

Zašto su bobice pasjeg trna dobre za mene?

Bobice pasjeg trna obiluju omega-3, omega-6 i omega-7 masnim kiselinama, vitaminima A, B, C i E, antioksidansima, karotenoidima i mikroelementima.
Za istaknuti je omega-7 palmitolejsku kiselinu, dobrog antioksidansa i sastojka kožnih lipida. Izvor je hranjivih tvari i zaštite za staničnu membranu.

Zašto je ulje sjemenki amaranta dodano u TIENS Kardi? Nije li amarant obična trava?

Amarant je kao ruderalna biljka popularna u Mezoamerici 8000 godina. Ime „amarant” dolazi od grčkog „amaranthos” što znači „ona koja ne vene”. U svijetu biljaka, sjemenke amaranta jedinstvene su zbog svojeg bogatstva skvalenom.  

Što je skvalen?

Skvalen je prirodna organska tvar koja se za komercijalnu upotrebu dobiva iz ulje jetre morskog psa. Nedavno je otkriveno da je skvalen jedan od esencijalnih tvari u našem tijelu, točnije u krvi i koži. S godinama količina skvalena u našem tijelu opada.

           

TIENS Kril ulje proizvodi se patentiranom tehnologijom ekološkog uzgoja kako bi se spriječio poremećaj u okolišu. Dobavljači TIENS Kril ulja nagrađeni su Certifikatom MSC za doprinos očuvanju i istraživanju.


Posebna poslovna ponuda za sve biljne ljekarne, dućane zdrave hrane, kozmetičke salone, klinike i alternativne centre...

Nazovite na mob.:    091 534 3844