Tiens      

 

 

Važna informacija

Stigli su vodeći higijenski ulošci sa anionima i aktivnim kisikom

   Detaljnije   

 

Home

 

Kordiceps

Gljiva nazvana talismanom sa kineskih dvorova

   

Jastuk " TIENS"

Sa fotonsko-energetskim efektom

 

 

Stigao je Tiensov  KALCIJ

Jedan od najboljih kalcija u svijetu

                            

Tiens

Vodeća kompanija na polju preparat i aparata na bazi kineske tradicionalne medicine. Trenutno prisutna sa svojim centrima u preko 160 država svijeta.  Tvornice u Kini,  Australiji,  Grčkoj, Španjolskoj.

Osnovni fondovi korporacije iznose 1,5 milijardi dolara. U 10 godina postojanja korporacija je do sada razvila posao u više od 100 zemalja svijeta i učlanila u distribuciju (MLM) više od 15 milijuna distributera.


Za dostignute rezultate u kvaliteti proizvoda nagrađena je brojnim priznanjima. Posjeduje certifikat ISO 9002 i član je FDA (Uprava za hranu i lijekove SAD-a). U Republici Hrvatskoj proizvodi su deklarirani kao dodatak prehrani.

Grupacija Tiens  je  donirala 200 milijuna USD humanitarnim organizacijama. Ujedinjene Nacije službeno su pohvalile Tiens kao «Poduzeće najveće ekološke sigurnosti u svijetu». Tiens Grupa bila je jedna od službenih dobavljača «zelenih» proizvoda za zaštitu zdravlja Ujedinjenim Nacijama te su tim putem naši proizvodi bili slani izbjeglicama širom svijeta koji su bolovali od najrazličitijih bolesti.

 

  •  Upoznajte vodeće preparate na polju preventive i očuvanja zdravlja iz Kine. Nazovite nas i prisustvujte našim predavanjima. 

  •  Saznajte zašto imamo 15 miliona korisnika naših preparata širom svijeta. Upoznajte ljude koji su koristili preparate i aparate i čujte  njihova iskustva.

  •  S povjerenjem obratite se našem nutricionisti i dobit će te savjete o primjeni naših preparata i prehrani.

Budućnost je već počela!

 

Preparati su certificirani u Hrvatskoj.

Preparate i aparate Tiens možete naručiti na mob: 091 5343844.

Zakažite svoj termin i dobit će te sve bitne informacije i preporuke.  Kao i savjete o prehrani.

 

 

 

Najbolje iz Kine za vaše zdravlje

 


   
 

Suzana,  40 g. Zagreb

Imala sam probleme sa alergijama. Najviše me smetala ambrozija. Koristila kalcij, kordiceps i cink. Ovo proljeće se osjećam kao da nikad do sada nisam imala nikakvih problema sa alergijama.

 

Ana, 53 godine

Bolujem od psorijaze. Koristim preparate Tianshi koji su mi jako pomogli. Istovremeno sam upotrebljavala masku od spiruline i kapsule vejkana izvana zbog jako izraženih kapilara. Stanje se popravilo, a upotrebom Sjue Bao vidno sam pomladila kožu lica, vrata i dekoltea

 

Zdenka, 74 g.  Zagreb

Osteoporosis, cervikobrachiale sindrom. Uz mnoge fizikalne terapije stanje se samo povremeno poboljšavalo. Uz preparate Tiens kroz 6 mjeseci stanje se znatno popravilo. Koristila kalcij, cink, gai bao, antilipidni čaj, hitozan, kordiceps. 

detaljnije iskustva

-------------------------

Aparat za ak. masažu

Vrhunski rezultati kod tlaka, opuštanja mišića, smanjenja bolova, spavanja

Katica, 78 godina

Ispadanje kose. nakon tri tjedna kosa prestala ispadati, čak je počela rasti nova i kvalitetnija kosa.

Sven, alopecija

Dobar dan, gosp. Verica. Evo Vam moje iskustvo!! Imam 22.god.,kosa mi se počela prorjeđivati, probao sam sa svime,ali nije bilo baš nekoga učinka. Slučajno sam naletio na netu na tiens proizvode, malo se raspitao u vezi proizvoda i onda sam odlučio da ću ih početi koristiti i nisam pogriješio. Već 3 mjeseca bez prestanka koristim proizvode, napredak se vidi, počela mi je rasti mlada kosa na ogoljelim mjestima. Ne smiješ samo odustati i moraš biti uporan. S Poštovanjem.

--------------------------------------

Jesen stiže

Ojačajte imunitet i pripremajte tijelo za zimu.  Vrijeme je za KORDICEPS

------------------------

Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo i znanje. Za  sva dodatna pitanja i  savjete  nazovite nas na:

 091/ 534 3844

 095/ 538 9740

+386  041/ 411929 (Slovenija)

                                            +389 71 223 962 (Makedonija) Prof. dr Danijel Todorovski  

Važna informacija

Predavanje u Zagrebu svake srijede u 17h

Predavanje u Rijeci 16.11.2014.

Predavanje u Osijeku 23.11.2014.

Kineska mudrost Preventiva Detoksikacija Zdrava prehrana Balans energija Imunitet Jačanje potencije Aparati Iskustva Cjenik Tiens Predavanja-radionice Savjeti i narudžbe