TIENS snaga prirode

Predstavljamo vam odabrane preparate kompanije Tiens


 Vejkan    ulje pšeničnih klica


Sastav: ulje pšeničnih klica, lecitin, s-karoten.

Oblik pakiranja i načn primjene:

Pakiranje sadrž 30 kapsula. Uzimati 1 kapsula 2-3 puta
dnevno.

Znanstveni eksperimenti pokazali su da ulje pšeničnih klica obiluje vitaminom E, te esencijalnom linolnom i linolenskom kiselinom. Prema sadržaju vitamina E, ulje iz pšeničnih klica zauzima vodeće mjesto među uljima biljnoga  podrijetla.

Ulje iz pšeničnih klica u kapsulama je prirodno ulje iz klica pšeničnih kultura s vrlo visokom prehrambenom vrijednošću.

Vitamin E u ljudskom organizmu ima neprocjenjivu važnost. Deficit vitamina E očituje se letargijom, slabom koncentracijom i disfunkcijom živčanog sustav. Osim toga, deficit vitamina E dovodi do negativnih promjena na koži.

Kod dovoljne količine vitamina E, čak će se u prorijeđenom zraku čovjek osjećati dobro, bez osjećja umora. Sve je to moguće zahvaljujući svojstvima vitamina E. On je snažan antioksidans stoga učinkovito suzbija proces pretjerane oksidacije masnoća i podržava cjelovitost stanica.

Zahvaljući antioksidativnoj aktivnosti vitamin E poboljšava prohodnost krvnih žila, sprječava izljev krvi u mozak, infarkt srca, stenokardiju. Istodobno, on povećava aktivnost stanica glavnih organa (srca, jetre, bubrega) i povećava izdržljivost mišića. Lecitin, koji se nalazi u proizvodu, glavna je komponenta staničnih membrana. U stanicama i tkivima svih organa  nalazi se lecitin i zato se on naziva fundamentalnom tvari života.

On ima šest navedenih funkcija:

1) sprječava pojavu znakova senilnosti u starosti;
2) poboljšava dječje pamćenje;
3) pomaže u stvaranju moždanih stanica embrija;
4) učinkovito sprječava nastajanje “masne jetre”;
5) poboljšva krvotok u udovima;
6) vrlo je dobro kozmetičo sredstvo

Oblik pakiranja i načn primjene:
Pakiranje sadrž 30 kapsula. Uzimati 1 kapsula 2-3 puta dnevno.